dimecres, 29 de febrer del 2012

Performance teatral i fotografia per a la celebració del Dia Internacional de la Dona a Can Gelabert



dia 8 de març de 2012 a les 20h a Can Gelabert, Binissalem
representació de la performance teatral

LIBRE!

per celebrar el Dia Internacional de la Dona,
de la mà de IMAGONEM - Asociación de Teatro sin Fronteras

El proper dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona, es durà a terme a les 20h al Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem la representació de la performance teatral LIBRE!, original de Idanis Álvarez, on es farà un acostament al pensament feminista de George Sand.

Segons els integrants de IMAGONEM-Asociación de Teatro sin Fronteras, Sand rompé motlles i estabí normes que tardarien molts d’anys a ser considerades habituals, fet pel qual les dones poden sentir-se reconegudes en la seva tasca pionera.

Els responsables de IMAGONEM Asociación de Teatro sin Fronteras són Idanis Álvarez y Erick Bürger, dos veneçolans radicats des de fa mes de 10 anys a Mallorca on venen desenvolupant activitats al voltant de les arts escèniques com a fundadors de l’esmentada associació.  

George Sand será interpretada per Marianna Mambié, actriu veneçolana formada de la mà de Idanis Álvarez i Erick Burger. El pianista mallorquí Joan Bauzá será l’encarregat de donar vida a Frederick Chopin, tot interpretant quatre dels seus preludis composats a Mallorca. Eduard Moyà serà l’encarregat de narrar passatges de reflexió al llarg de l’espectacle. El doble rol de la criada de Sand i la dona maltractada, serà interpretat per la colombiana Victoria Valderrama, estudiant avançada del programa de formació teatral que desenvolupa IMAGONEM. L’audiovisual que recolza el muntatge és del cineasta colombià Mauricio Tejada, i l’assistència de direcció del cubà Alejandro López i la mallorquina Natalia García, tots sota la posada en escena d’Erick Burger.

La representació de LIBRE! compta amb el suport de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Binissalem, i s’emmarca en ells actes de celebració del Dia Internacional de la Dona. L’entrada és gratuïta.

Així mateix, vos recordam que una hora abans, a les 19 hores, es durà a terme a la segona planta de Can Gelabertla inauguració i entrega de premis del concurs de fotografia Som diferents, som iguals., que es podrà visitar fins el proper 22 de març de dilluns a divendres de 15:30 a 21h i dissabtes de 17 a 20h. 

dimarts, 21 de febrer del 2012

Cicle Pau, solidaritat i cooperació. Passi d'audiovisuals i xerrada.


CICLE PAU, SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

dijous 23 de febrer a les 20h
a Can Gelabert

PASSI D’AUDIOVISUALS I XERRADA
Veïns Sense Fronteres - Fundación Vicente Ferrer

Aquest dijous dia 23 de febrer a les 20h es durà a terme al Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem el passi dels audiovisuals Àfrica al meu cor i Fundación Vicente Ferrer.

A Àfrica al meu cor seguirem les passes d’una cooperant de l’ONGD Veïns Sense Fronteres que fa el seguiment dels projectes desenvolupats a Tanzània i Burundi, mentre que a Fundación Vicente Ferrer podrem conèixer a través de na Latha, beneficiària de la fundació, el funcionament i projectes d’aquesta ONGD.

En acabat es durà a terme una xerrada a càrrec de Nena Obrador (Veïns Sense Fronteres) i Isabel Pizà (Fundación Vicente Ferrer).


dijous, 9 de febrer del 2012

ART SOUND QUARTET, EN CONCERT A CAN GELABERT


Art Sound Quartet en concert

diumenge dia 12 de febrer a les 19'30 h
al Casal de Cultura Can Gelabert, Binissalem

Després de quasi un any els Art Sound Quartet tornen en concert a l’illa que els va veure néixer i on donaren les seves primeres passes com a quartet de saxòfons. Els seus integrants varen créixer a Palma com a saxofonistes, i al seu primer any treballant com a grup de cambra ja han estat guardonat a sis concursos, entre els quals cal destacar l’Art Jove de música de cambra. Mentre treballen en el seu pròxim projecte discogràfic, els Art Sound Quartet recorren Espanya i alguns països europeus amb les seves gires de concerts.  

Al concert d’aquest diumenge a Can Gelabert ens presentaran una sèrie de peces de varis estils musicals, mostrant-nos així la seva gran versatilitat, podent interpretar al màxim nivell obres de Mendelssohn o Tanada a un mateix concert. Cal esmentar que gran part del repertori que s’interpretarà al concert de de diumenge forma part del projecte discogràfic que el grup està enregistrant i que veurà la llum el proper mes de març. Una oportunitat per a descobrir l’univers del saxòfon amb un dels quartets de referència a nivell estatal.

Aquest concert compta amb el suport de l’Institut Balear de la Joventut i Art Jove. L’entrada és gratuïta.

Art Sound Quartet són:

Adrián Pais (saxo soprano)
Oscar Solís (saxo alt)
Pedro Pablo Cámara (saxo tenor)
Iván Cuenca (saxo baríton)