dimecres, 17 d’abril del 2013

dimecres, 10 d’abril del 2013

EL MALLORCA TRANSLOCAL MEETING ARRIBA A CAN GELABERT



Aquest dissabte dia 13 d’abril a les 20h s’inaugura a Can Gelabert l’exposició dels participants al Mallorca Translocal Meeting, una trobada translocal d’iniciatives promogudes per artistes que pretén ser un fòrum d’intercanvi d’idees i experiències, posar en valor noves estructures organitzatives i altres canals dins l’àmbit de l’art contemporani així com desenvolupar projectes comuns i sinergies de veritable projecció exterior.

MTM té com punt de sortida els projectes gràfics i com a objectiu principal la connexió translocal d’organitzacions i artistes  convidats amb els residents aquí, promoure la mobilitat dels creadors i de les organitzacions que generen projectes artístics. MTM pretén crear una xarxa de contactes que facin mes fàcil el flux d’artistes de diferents països amb Mallorca.

Trobada internacional d’artistes a Mallorca el proper mes d’abril de 2013.

La idea és convidar cinc organitzacions artist-run per parlar, per fer-hi projectes, i per exposar-los junts. El lloc de residència dels artistes s’ha fixat a Can Arabí (Binissalem), i cada una de les organitzacions porta un màxim de quatre persones. Entre les diverses activitats programades hi ha  l’explicació dels seus projectes a una conferencia oberta al públic a la Fundació Pilar i Joan, el desenvolupament d’un projecte gràfic, la realització d’un workshop o, a nivell expositiu, la participació en el projecte pels Espais exteriors de la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma o a l’exposició al Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem.


Els col·lectius i artistes participants són:


IME: Nia Pushkarova i Anna Moncheva Simeonoff (Bulgària) - Accos: Mkrtich Tonoyan, Avetik Vardanyan, Hrachya Vardanyan, Vruy Tizyan y Yevgenya Baldalyan (Armènia) - Moorland: Kenneth G. Hay, Sheeta A (Gran Bretaña) i Rachelle Viader-Knowles (Canadà) - Hilvaria: Paul Bogaert y Martin Peulen (Holanda) - VB_exposición visible: Javier Garló, Grip Face, Tià Mas, Álvaro Pascual, Llorenç Pérez, Marc Peris, Lourdes Santandreu, Javier Siquier i VB - Sant Marc: Adriana Cerecero (Mèxic), Aleksandra Rasulic (Sèrbia), Jaume Orejuela, Julia García, MariJo Rivas, Blanca Alonso.

TALLER DE CAPARROTS A CAN GELABERT