dijous, 27 de novembre del 2014

WOYZECK, D'IGUANA TEATRE, AL TEATRE DE BINISSALEM DISSABTE 29 DE NOVEMBRE


Aquest divendres dia 28 de novembre a les 20 hores, gràcies al programa Cultura en Xarxa del Consell de Mallorca i Iguana Teatre, arriba al Teatre Municipal de Binissalem Woyzeck, de George Büchner. Interpretada per Carles Molinet i Aina Cortés, l’obra està dirigida per Pere Fullana.

Woyzeck és una exaltació dels éssers miserables fins al punt de convertir-los en herois tràgics. Franz i Maria son dos essers maltractats per la vida i pels depredadors humans, que es transformen, gràcies a la màgia de l’escenari, en personatges amb veu pròpia.

Autor: Georg Buchner.
Intèrprets:  Carles Molinet i Aina Cortès.
Escenografia: Jordi Banal.
Il·luminació: Toni Gómez.
Vestuari: Antònia Fuster
Dramatúrgia i direcció: Pere Fullana.
Tècnic de llum i so: Juanro Campos.
Disseny gràfic: Sonia Gamundi.
Promoció i comunicació: Naiara Yerobi.
Producció executiva: Jordi Banal.


Entrada gratuïta, pregam puntualitat.

EKILATRIO EN CONCERT A CALS AGUSTINS DE BINISSALEM


Aquest divendres dia 28 de novembre a la Capella de Cals Agustins de Binissalem (C/ Canonge Barceló s/n) comptarem amb l’actuació musical del grup EKILATRIO, format per Marcel Pascual (vibràfon), David Marroquín (baix) i Carlos Ronda (percussió) on es fusiona el jazz, la música llatina i el flamenc.

El seu repertori és una combinació de música original escrita pels propis components del grup, així com també de versions de clàssics i mestres del jazz i de la música llatina. Les influències principals del grup van des de Dizzy Gillespie, Miles Davis, Cal Tjader o Dave Samuels fins a Grupo Mango, Chano Domínguez, Omar Sosa o Bela Flecks. 


Activitat inclosa dins el programa Cultura en Xarxa del Consell de Mallorca. Entrada gratuïta, es prega puntualitat.