Fidels a la seva cita mensual amb el vi, els membres de la Confraria dels Enofles de la Parra es trobaren ahir dijous dia 18 de novembre al Casal de Cultura Can Gelabert per fer un nou tast. Aquest pic, el protagonista absolut va ser un dels vins més apreciats dels que es fan als països de l’antiga Europa de l’est: el Tokaji hongarès, produït a la regió de Tokaj-Hegyalja.
L’encarregat de dirigir el tast va ser Adam Perkal, enòleg i distribuïdor de vins californià resident a Mallorca que alterna aquestes activitats amb la docència, sempre al voltant del món del vi.
Si voleu saber més d’aquest gran vi (per alguns experts considerat dels millors que es fan al món), podeu consultar els següents enllaços:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Tokay
L’encarregat de dirigir el tast va ser Adam Perkal, enòleg i distribuïdor de vins californià resident a Mallorca que alterna aquestes activitats amb la docència, sempre al voltant del món del vi.
Si voleu saber més d’aquest gran vi (per alguns experts considerat dels millors que es fan al món), podeu consultar els següents enllaços:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Tokay
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada