dimecres, 19 d’octubre del 2016

(RE)LECTURA DE RAMON LLULL, DEL 24 AL 29 D'OCTUBRE A CAN GELABERT


El proper dilluns dia 24 d’octubre s’inaugura a Can Gelabert l’exposició (RE)LECTURA DE RAMON LLULL, que permet tractar la figura del filòsof nascut a Mallorca al 1235 de manera transversal, tant des del vessant lingüístic, literari i filosòfic, com des del teològic, matemàtic i artístic. El mateix dilluns a les 20 hores es durà a terme una conferència inaugural a la Biblioteca Municipal de Binissalem a càrrec de Rafel Mas Tous.

Un dels principals objectius de l’exposició és el d’apropar el públic jove a Ramon Llull a través del que és considerat el primer “còmic” de la història, el Breviculum de Karlsruhe, i la reinterpretació d’aquestes miniatures medievals que conten la vida de Llull a través de l’òptica actual de tretze dibuixants de les Illes Balears.

L’exposició ha estat cedida pel Servei d’Activitats Culturals de la UIB, i l’organització ha anat a càrrec de la delegació de Binissalem de l’Obra Cultural Balear i l’Associació Ramon Llull d’Activitats Socioculturals. Es podrà visitar fins dia 29 d’octubre, de dilluns a divendres de 15:30 a 21 hores i dissabte de 10 a 13 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada