dilluns, 14 de novembre del 2016

CONCERTS A CALS AGUSTINS: DIVENDRES18 DE NOVEMBRE GABRIEL FIOL PRESENTANT "CELLO WORKS"



Aquest divendres dia 18 de novembre a les 20 hores es durà a terme a la Capella de Cals Agustins de Binissalem (C/ Canonge Barceló) l’actuació del viloncelista Gabriel Fiol, el qual presentarà el seu treball discogràfic “Cello works”. El concert s’emmarca dins el programa Cultura en Xarxa del Consell de Mallorca.

Nat a Felanitx al 1986, Gabriel Fiol ha estat titulat amb el premi extraordinari fi de carrera per el Conservatori Superior de les Illes Balears, rebent classes amb els professors Marçal Cervera, Sergi Boadella i finalment amb J. Enrique Bouché. Durant aquest temps també assistí a diverses classes magistrals amb mestres de renom com R. Dubrowsky, Mariano Garcia, Atshuschi, J. Estegenga entre d’altres.

Ha tocat amb nombroses formacions de cambra i orquestres com Camerata Deià, Solistes de Mallorca, Jove orquestra barroca, Orquestra joventuts musicals, Coral Universitària, Studium... col·laborant amb artistes de renom com Ara Malikian, Barry Sargent, Rumiko Harada, Tomeu Estaràs, Cristophe Coin, Andreu Riera, Suzanne Bradbury… També ha col·laborat amb nombrosos grups de difrents estils musicals com el folk, músiques de la mediterrània, pop, jazz i rock, com Miquela Lladó, Els Valldemossa, Jaume Tugores, Antònia Font, Fora des sembrat, Priscilla Hernandez, Toni Cuenca, Madeleine Peyroux entre d’altres, actuant en auditoris d’arreu d’Espanya, França, Anglaterra, Turquia, Líban, Israel, Jordània i Estats Units.

Actualment acaba de treure el seu primer treball en solitari, “Cello Works”, en el qual interpreta músiques pròpies per a tres violoncels, fusionant un estil entre bandes sonores i músiques del món. Amb aquest disc Gabriel ha cercat la màxima explotació de recursos del violoncel combinada amb la senzillesa sonora d’aquest únic i meravellós instrument.


Entrada gratuïta, pregam puntualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada