dijous, 31 d’agost del 2017

CONCERT QUARTET MÈLT DIJOUS 31 D'AGOST

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Junts van decidir emprendre un il·lusionant projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tothom qui els escoltés. Ells són la soprano Magalí Sare (Bellaterra), la contralt Ariadna Olivé (Barcelona), el tenor Eloi Fort (Tarragona) i el baríton Oriol Quintana (Sabadell).​

Treballen un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular.

Recentment, la popularitat del grup s’ha vist impulsada a nivell català gràcies a la seva participació, durant la tardor del 2015, en la tercera temporada del concurs musical de TV3 Oh happy day, de la qual es van proclamar guanyadors; i a la seva col·laboració amb el disc de La Marató de TV3 el desembre del mateix any. El 22 d’abril de 2016 van publicar el seu primer disc, Maletes, on es recull una varietat de les peces que han estat treballant al llarg de la seva trajectòria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada