dimarts, 9 de gener del 2018

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE I DVD "VINE A CANTAR. POEMES DE LLORENÇ MOYÀ. MÚSICA DE BALTASAR BIBILONI"


Aquest divendres 12 de gener a les 20h, al Casal De Cultura Can Gelabert es presentarà el llibre “Vine a cantar. Poemes de Llorenç Moyà. Música de Baltasar Bibiloni”. Amb poemes de Llorenç Moyà i fotografies de Vicenç Mates, el llibre inclou el DVD amb l’enregistrament del concert de cloenda de l’Any Moyà, realitzat dia 18 de desembre de 2016 a l’església de Santa Maria de Robines de Binissalem.

El concert, dirigit per Irina Capriles i Antònia Borràs, va comptar amb la participació de l’Orfeó Ramon Llull, Musicantes de Mallorca, Cor de l'UOM, Coral 3x4, Billharmonia, Jove Orquestra de les Illes Balears, Maia Planas (soprano), Tomeu Bibiloni (baríton), Bernat Pujol (rapsoda) i  participants a títol individual. La direcció del projecte participatiu va anar a càrrec d’Irina Capriles.


L’enregistrament del concert anà a càrrec de Frame TV, mentre que el disseny i la maquetació han estat realitzats per Disset Edició. El llibre ha estat editat per l’Ajuntament de Binissalem, amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada