dimarts, 18 de setembre del 2018

MARIA JAUME MARTORELL GUANYA EL XII CONCURS DE CANTAUTORS


Maria Jaume Martorell (Lloret de Vistalegre, 1999), ha resultat guanyadora del XII Concurs de Cantautors, celebrat divendres passat a la Plaça de s’Olla de Binissalem. Organitzat pel Casal de Cultura Can Gelabert, el concurs es va incloure dins els actes del festival d’arts plàstiques Goletart. Terra banyada va ser el tema que donà la victòria a Maria Jaume, artísticament coneguda com Ema. Recentment ha participat en l’enregistrat un dels temes del nou EP del grup mallorquí Salvatge Cor.

A l’edició d’enguany es varen presentar un total de dotze joves cantautors, dels quals al final n’actuaren onze. El jurat de la XII edició del concurs va ser format aquest pic per la cantautora Marga, la professora de llenguatge musical del Conservatori de Felanitx Núria Serra i la llicenciada en Filologia Catalana i Periodisme Joana Artigues. El jurat va decidir atorgar els següents premis:

1r Premi, dotat amb 500 €, per a Ema (Maria Jaume Martorell) amb el tema Terra banyada.

2n Premi, dotat amb 300 € per a Adrià Baus amb el tema Balls temporals.

3r Premi, per a Ana Martí amb el tema Estimar fins a la vida.

4t premi, dotat amb un viatge a Menorca per a dues persones i una nit d’hotel per a Toni Bauçà amb el tema Necessit somiar.

5è premi, dotat amb un sopar per a dues persones a Cas Mussol de Binissalem per a Cercle (Francesc Torrens Llabrés) amb el tema Tormenta d’estiu.

L’entrega de premis, realitzada a la plaça del Metge Borràs, va anar a càrrec de les tres membres del jurat, Toni Pons en nom de l’organització de Goletart 2018 i Paco Moyà, regidor de l’equip de govern de l’Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada