dilluns, 4 de febrer del 2019

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "POEMES DE LES ESTACIONS LLUNYANES", DE GABRIEL NADAL FULLANA



Divendres dia 8 de febrer a les 20:30 hores es presentarà al Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem el poemari “Poemes de les estacions llunyanes”, de Gabriel Nadal Fullana. La presentació anirà a càrrec del periodista i professor Antoni Janer, i comptarà amb la intervenció de Víctor Martí, batle de Binissalem, i l’autor. Emmi Finozzi recitarà poemes del llibre i d’altres autors, amb acompanyament musical d’Alícia Olivares.

Gabriel Nadal Fullana (Felanitx, 1978) és llicenciat en Filologia Hispànica per la UIB. Professor de secundària a l’IES Mossèn Alcover de Manacor, en la seva etapa d’estudiant va ser premiat en diversos concursos literaris de relat breu. L’any 2006 publicà el recull de relats La moral del camaleó amb Edicions Roig i Montserrat. Fa deu anys que resideix a Binissalem, on exercí de professor al seu Institut.

Els poemes de les estacions llunyanes es divideixen en quatre estacions que es poden resumir en dues: estiu i hivern, pols oposats que reflecteixen sentiments, records, contradiccions i metapoesia.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada