dilluns, 12 d’agost del 2019

XIII CONCURS DE CANTAUTORS. 13 de Setembre de 2019 Plaça de S’Olla, Binissalem

Hi podran participar joves de fins a 35 anys d’edat.

Places limitades: només s’admetran un total de 16 participants. Els cantautors hauran d’interpretar, sense acompanyament, una cançó amb guitarra, acústica o espanyola, que no podrà ser connectada.

La lletra de la cançó ha d’estar escrita en català. Les cançons han de ser pròpies, originals, inèdites i no han d’haver estat premiades en cap altre concurs o event musical.

El concurs començarà a les 22 hores. Les persones inscrites hi hauran de ser una hora abans, i es farà allà mateix un sorteig per a decidir l’ordre d’actuació. Una vegada finalitzades les actuacions, un jurat decidirà qui són els guanyadors.

Premis
1r: 500 €
2n: 300 €
3r: 200 €
4rt: Un Viatge a Menorca per a dues persones amb una nit d’hotel. A disfrutar abans de 1 abril del 2019.
5è: Un sopar per a dues persones en el restaurant Cas Mussol de Binissalem. Tots els participants seran obsequiats amb un joc de cordes de guitarra i una botella de vi de Binissalem.

Inscripció
La inscripció es realitzarà via e-mail en la següent adreça de correu electrònic: cangelabertdelaportella@gmail.com. En la barra d’assumpte es farà constar “XIII Concurs de Cantautors” i el nom de la persona participant.
S’adjuntarà la següent documentació:
1. Arxiu Word o PDF amb les següents dades:

-          Nom i llinatges
-          Nom artístic
-          Domicili
-          Telèfon
-          Correu electrònic
-          Data de naixement 
2. Una cançó en format mp3. Aquesta cançó ha d'estar gravada solament amb veu i guitarra, no admetent les que estiguin més orquestrades.
3. Arxiu, en format Word o PDF, amb la lletra de la cançó gravada.

El termini de presentació d'inscripcions finalitza el 7 de setembre 2019. No seran admeses les inscripcions enviades fora del termini estipulat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada