dimecres, 11 de setembre del 2019

INAUGURACIÓ DE LES EXPOSICIONS "XLI CERTAMEN D'ARTS PLÀSTIQUES VILA DE BINISSALEM" I "WANTED", DE BIEL MESQUIDA, JEAN MARIE DEL MORAL I PEP-MAÜR SERRA.



Aquest diumenge dia 15 de setembre a les 19 hores es durà a terme al Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem la inauguració de les exposicions XLI Certamen d’Arts Plàstiques i Visuals Vila de Binissalem i Wanted, de Biel Mesquida, Jean Marie del Moral i Pep-Maür Serra. La inauguració comptarà amb l’acte d’entrega dels premis del Certamen i l’actuació del grup Jansky.

El jurat del XL Certamen, format en aquesta ocasió per Guillem Frontera, Pep Lluís Garcia, Luis Maraver i Antonio de Falco va seleccionar les obres de Pepe Cañabate, Doris Duschelbauer, Josy Malagrida, Margalida Rotger, Alfredo Sarabia, Abraham Calero, Jaume Gaviño, Bruno Frerejan, Mar Ripoll, Sergio Monje, Mar Agüera, Toni Salom, Carlo Antonio Bartoli, Pere Emili Martínez, José Carlos Bonet Vallribera i Maria Teresa Durà.

Les exposicions es podran visitar fins dia 26 d’octubre, de dilluns a divendres de 15:30 a 21 hores i dissabtes de 10 a 13 hores. En motiu de la LV Festa des Vermar 2019, els dies 21, 22, 28 i 29 de setembre hi haurà horari especial, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada