dilluns, 9 de desembre del 2019

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "EL ÚLTIMO TREN DE MADISON", DE DAVID NAVARRO



Aquest dijous dia 12 de desembre a les 19 hores es durà a terme a Can Gelabert la presentació de la novel·la El último tren de Madison, de l'escriptor David Navarro i publicat a l'Editorial Círculo Rojo. La presentació anirà a càrrec de Víctor Martí, batle de Binissalem, i Gabriel Nadal, regidor de Cultura.

Després d’una hipnosis regressiva, Madison descobreix que res del entorno es como antes; cada petit detall té un sentit per a ella, fins que en una festa coneix a Rose. Ella i el nou treball de Lucas, la seva parella, la portaran a una situació tan límit que haurà de plantejar-se deixar-ho tot i fugir per a salvar la vida. Una mescla de novel·la negra i romàntica, el final de la qual és tan inesperat com inevitable.

David Navarro (Palma, 1977) és actor i tècnic audiovisual. Principalment desenvolupa el seu treball com a locutor professional a nivell nacional. Té una extensa experiència com a actor, director i professor de doblatge. Ha escrit nombroses obres de teatre curtes i adaptacions escèniques. Com a guionista ha col·laborat, principalment, en projectes televisius, llargmetratges i curtmetratges, arribant a dirigir varis d’ells. Després de El amigo invisibleEl último tren de Madison és la seva segona incursió en el món de la novel·la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada