dimarts, 28 de gener del 2020

CONCERTS A CALS AGUSTINS, BINISSALEM: TRIO DE CORDES ELYSIUM, AMB ALFREDO ARDANAZ, FERNANDO VILLEGAS I ROSA CAÑELLAS



Aquest divendres dia 31 de gener a les 20 hores es durà a terme a la capella de Cals Agustins de Binissalem (c/ Canonge Barceló) el concert del trio de cordes ELYSIUM, format per Alfredo Ardanaz (violí), Fernando Villegas (viola) i Rosa Cañellas (violoncel). Entre d’altres, els membres del trio ELYSIUM interpretaran peces de Devienne, Haydn, Bocherini, Schubert o Kodály.

Alfredo Ardanaz (violí) es va formar als conservatoris de Pamplona i Salamanca. Després d’obtenir la titulació superior perfeccionà estudis al Koninklijk Conservatorium Den Haag (Holanda) amb Mieke Biesta i Janet Krause, obtenint el diploma Higher Vocational Education el maig de 2002. Actualment resideix a Mallorca, on compagina la docència amb l’activitat com a músic free lance a diferents formacions musicals.

Fernando Villegas (viola) començà els seus estudis al conservatori de Sevilla, on hi obté el premi d’honor fi de carrera. Entrà a formar part de l’Orquesta Bética Filarmónica i de la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE), de la qual en va ser primer viola. Actualment és professor titular de viola del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca i membre de la Camerata Deià (conjunt resident del Festival Internacional de Deià), amb el qual ha estat convidat en vàries ocasions a l’Adriático Chamber Music Festival (Italia) i a diferents festivals a Alemanya i Suècia.

Rosa Cañellas (violoncel) va realitzar els seus estudis de violoncel a Espanya amb els professors Marçal Cervera, Ángel García Jermann i Carmen Varcarce. Amplià els seus estudis a  Alemanya amb els professors Chistoph Richter i Alexander Hülshoff a la Folkwang Universität der Künste. A aquest país realitzà masters en violoncel barroc, viola de gamba i música de cambra. Sempre ha compaginat la seva tasca concertística amb la pedagògica: ha estat professora en diverses escoles de música a Alemanya (Hilden, Witten, Meerbusch, Essen…) i ha realitzat cursos del mètode Suzuki. Actualment imparteix classes a la Städtische Musikschule Leverkusen i és docent al festival de música antiga Retour Festival.


Entrada gratuïta, pregam puntualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada