dijous, 25 de novembre del 2010

CONCERT DE LA SCHOLA CANTORUM DE MALLORCA A CALS AGUSTINS


Creada a principis de l’any 2001, l’Schola Cantorum de Mallorca va néixer amb un vocació clara i definida: treure a la llum, per posar-la a l’abast de tothom, una part de la història de Mallorca – la música coral – perquè no quedi per a sempre als arxius. Dirigida per Marc Vaquer Estarellas i amb la col·laboració de l’organista Arnau Reynés, l’Schola Cantorum de Mallorca està formada per uns quaranta cantaires, repartits en quatre cordes. L’any 2001 va enregistrar el CD “Música sacra: Obres dedicades al Seminari de Mallorca”.

Marc Vaquer, el seu director, ha estat fundador de corals com la de la Universitat de les Illes Balears, Studium o Discantus. A més de dirigir la Schola Cantorum està al front de les corals de Porreres, Sencelles, Euterpe, Cantus Firmus i de la Coral de Majors de Sant Josep.
L’organista Arnau Reynés és profesor titular de música de la Universitat de les Illes Balears i acompanya habitualment a la Schola Cantorum.

El concert d’avui vespre, organitzat pel Casal de Cultura Can Gelabert i l’Ajuntament de Binissalem, s’emmarca dins el programa Cultura en Xarxa del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada