dimecres, 28 de març del 2012

Divendres 30 de març concert a Cals Agustins amb Óscar Almodóvar i En Palma Quartet



Aquest divendres dia 30 de març a les 20h teniu una nova cita amb el Cicle de concerts a l’església de Cals Agustins de Binissalem de la mà del clarinetista Óscar Almodóvar i el quartet de clarinets En Palma Quartet.

Óscar Almodóvar comença els estudis musicals en la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera i els finalitza al Conservatori Superior de Castelló amb el catedràtic Carlos Lacruz amb matrícula d’honor, Premi Extraordinari i Premi Euterpe de la Música 2002. Continua els estudis amb Juan Fenollar i a la “Internationale Sommerakademie Universitat Mozarteumn Salzburg” amb el professor Alois Brandhofer. I en l'actualitat en els cursos de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera amb Wenzel Fuchs.

En 2003 obté el Primer premi del VII Concurs Nacional de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva i en 2011 el Primer premi del Concurs Art Jove en la especialitat de solistes. Ha estat membre de l’Orquestra de la Universitat de València i de la Jove Orquestra de València i des del 2004 és professor de clarinet de la Banda Municipal de Palma.

En Palma Quartet  és un grup format per quatre clarinetistes professionals de la Banda Municipal de Palma i de l’Orquestra Simfònica de Balears: Iván Cuenca, Oscar Solís, Adrián Pais i Pedro P. Cámara El grup, format a finals de 2010, es va crear amb la idea de poder tocar la infinitat de tipus de música que un quartet de clarinets pot oferir, des de la música més clàssica passant per tots els estils, com el jazz, la música de ball, música de pel·lícules, música d’espectacles, música per a nins, etc. La seva intenció és poder oferir les seves interpretacions a tot tipus de públic i a qualsevol escenari. A l’octubre de 2011 obtingueren primer premi del concurs Art Jove a la modalitat de música de cambra.

El concert ha estat organitzat per l’Institut Balear de la Joventut i el programa Art Jove, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Binissalem i el Casal de Cultura Can Gelabert. L’entrada és gratuïta.

Església de Cals Agustins: c/ Canonge Barceló, Binissalem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada