divendres, 10 d’agost del 2012

"Allò que els nostres néts haurien de saber de nosaltres", a Can Gelabert



dissabte 17 d’agost de 2012
a les 21 hores

Allò que els nostres néts haurien de saber de nosaltres

10 cèntims companyia teatral
  
Deu cèntims companyia teatral

Deu cèntims companyia teatral està formada per Xisca Puigserver, Irene Soler i Lluís Valenciano. Després d’un temps dedicat exclusivament a l'entrenament i a la reflexió, els seus membres decidiren començar a crear l’espectacle que es representarà aquest divendres a Can Gelabert, Allò que els nostres néts haurien de saber de nosaltres, una obra que ha estat qualificada pels crítics com una de les sorpreses de la temporada al teatre de les Illes.

Sinopsi

Na Xisca, en Lluís i n’Irene, és a dir nosaltres mateixos, una estudiant , un ex-mariner i una metgessa ens trobem després de deu anys en una nit de pluja d’estels , punt de partida d’un viatge pels nostres desitjos i somnis en passat , present i futur. 

Desitjar un Dàlmata amb totes les forces i que es converteixi en una tortura xinesa, no tirar la tovallola malgrat saber que la probabilitat d’èxit és del 0’00001% i haver d’admetre que no t’espera cap glòria especial a la vida són algunes de les nostres raons per pensar que lluitar pels somnis és dur, que viure’ls no és fàcil però que renunciar a ells pot ser encara més dolorós.

Actors: Xisca Puigserver, Irene Soler, Lluís Valenciano.
Durada: 1h 15m.
Entrada gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada