dimecres, 19 de setembre del 2018

INAUGURACIÓ DE LES EXPOSICIONS "XL CERTAMEN VILA DE BINISSALEM" i "FUNÀMBULS", DE MENÉNDEZ ROJAS.



Des de l’Ajuntament de Binissalem i el Casal de Cultura Can Gelabert tenim el plaer de convidar-vos, aquest dissabte dia 22 de setembre a les 21 hores, a la inauguració de les exposicions XL Certamen d’Arts Plàstiques i Visuals Vila de Binissalem i Funàmbuls, de Menéndez Rojas. La inauguració comptarà amb l’acte d’entrega dels premis del Certamen i l’actuació del grup Strangers Swings.

El jurat del XL Certamen, format en aquesta ocasió per Maria Providència Casanovas, Guillem Frontera, Pep Lluís Garcia, Luis Maraver i Miquel Planas va seleccionar les obres de Natalia Súarez, Abraham Calero, Olmo Sard, David Martín, Bruno Frerejan, Evarist Torres, Alonso y Marful, Alfredo Sarabia, Curro Viera, Mayte Bayón, Sergio Monje, Giovanni Lonardo, Jordi Mestre, Joan F. Oliver, Santi Salom, Imke Woelk, Julia Fragua, Lemos&Lehmann i Bartolomé Payeras-Salom.

Les exposicions es podran visitar fins dia 20 d’octubre, de dilluns a divendres de 15:30 a 21 hores i dissabtes de 10 a 13 hores. En motiu de la LIV Festa des Vermar, els dies 23, 29 i 30 de setembre hi haurà horari especial, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada