dilluns, 12 d’agost del 2019

Nits a la Fresca 2019: Kambrass Quintet. dijous 15 d'agost a les 20:30 h

KamBrass Quintet neix de la inquietud de 5 estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en crear un quintet de metalls. KamBrass, amb ja dos anys des de la seva creació, està integrat per Joan Pàmies (Reus, 1997), trompeta; Guillem Cardona (Berga, 1997), trompeta; Maria Servera (Felanitx, 1996), trompa; Xavier Gil (Olesa de Montserrat, 1995), trombó; i, Oriol Reverter (Alcanar, 1996), tuba.
Sota el mestratge de Pablo Manuel Fernández, Albert Gumí i Lluís Vidal, desenvolupen una formació ambiciosa que pretén sorprendre i captivar el públic. Han rebut classes magistrals de grups reconeguts internacionalment com Opus 333 (quartet de Saxhorns parisenc) i Spanish Brass (quintet de metalls).
Quasi dos anys després de la seva formació, han realitzat diversos concerts a Alcanar, Berga, Barcelona, concerts a Ca’n Draper i Felanitx. Recentment, han estat escollits per formar part del Barcelona Obertura Spring Festival i del Cicle de concerts de Joves Intèrprets de l’Ametlla del Vallès.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada