dijous, 28 de novembre del 2019

AQUEST DISSABTE 30 DE NOVEMBRE, EN MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA, PRIMERA EDICIÓ DE "CONNEXIONS BINISSALEM"


En motiu de la celebració del dia internacional de la Ciutat Educadora, aquest dissabte 30 de novembre a les 19 hores es durà a terme al Teatre Municipal la primera edició de CONNEXIONS A BINISSALEM, on, mitjançant una presentació Pecha Kutxa (vint imatges i sis minuts d’explicació) i una dinàmica les entitats i associacions participants explicaran quines activitats duen a terme i quins són els recursos que poden oferir i compartir i quins necessitarien. Tot amb l’objectiu d’establir CONNEXIONS i tenir clar el mapa de RECURSOS. Per acabar compartirem una xocolatada amb totes les persones assistents.

De l’extens teixit associatiu i d’entitats de Binissalem, en aquesta primera edició hi participaran: Memòria Històrica de Binissalem, Associació Arròs amb Salseta, Biblioteca Municipal, Casal de Cultura Can Gelabert, CEIP Binissalem, CEIP Robines, Club d’Esplai Binitrui, Enofles de la Parra, Fòrum Cívic de Binissalem, IES Binissalem, Obra Cultural Balear, Tall de Vermadors i Xamo Xamo.

Si formau part de qualque entitat o associació i voleu participar en la següent edició de CONNEXIONS, podeu enviar un correu a trescultura@gmail.com.

Vos hi esperam!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada