dilluns, 31 d’agost del 2020

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "QUADERN D'IFITRY" DE GUILLEM FRONTERA

 


Aquest dijous dia 3 de setembre a les 19 hores es presenta al pati de Can Gelabert el llibre Quadern d’Ifitry (Ensiola, 2020) de l’escriptor Guillem Frontera amb imatges dels artistes plàstics Luis Maraver, Julio León i Miquel Planas.

 

Fruit de la col·laboració entre Tres Cultura (empresa gestora del Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem) i la Residence d’Artistes Ifitry,  del 13 al 23 de maig de 2019 aquestes quatre persones varen realitzar una estada a la Residence d’Artistes Ifitry (Ossauira, Marroc), un dels centres amb major reconeixement al Marroc dirigit pel fotògraf i secretari artístic de la Bienal de Casablanca, Moustapha Romli. Així, Quadern d’Ifitry sorgeix com a documentació literària i plàstica d’aquesta estada.

 

Completant l’intercanvi iniciat el maig de 2019, pel juny del mateix any els artistes plàstics Mounat Charrad, Imad Mansour i Mostapha Romli i l’escriptora i artista conceptual María José Benito (tots ells vinculats a la Residence d’Artistes d’Ifitry realitzaren una residència artística a Binissalem que, a més d’un calendari de visites a institucions i espais culturals de l’illa, va incloure una exposició col·lectiva a Can Gelabert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada