dimarts, 24 de novembre del 2020

DISSABTE 12 DE DESEMBRE, MERCADET DE NADAL A CAN GELABERT

Dissabte dia 12 de desembre de 10 a 14 hores es durà a terme a Can Gelabert el tradicional Mercadet de Nadal, amb paradetes d’artesania, antiguitats i col·leccionisme. Si voleu muntar una paradeta ho podeu fer enviant un correu a cangelabertdelaportella@gmail.com, indicant nom i llinatges i un telèfon de contacte.

Al pati gran de Can Gelabert hi haurà actuacions musicals: a les 11:45 Binicada, batucada de l’IES Binissalem, i a les 12h actuació de l’alumnat de l’Aula de Música de l’IES Binissalem. Per assistir a les actuacions és necessari que envieu les vostres dades (nom i llinatges i telèfon de contacte de cada un dels assistents) al correu cangelabertdelaportella@gmail.com.

Hem reduït la quantitat de paradetes disponibles (que passen de 36 a 12) així com l’aforament. L’entrada al Casal es farà pel portal del pati del pou, mentre que la sortida es durà a terme pel portal dels gegants. Pel que fa a l’accés als concerts, es farà per la porta del pati gran. Tendreu gel hidroalcohòlic a la vostra disposició.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada