dilluns, 14 de desembre del 2020

DIADA DE MALLORCA: CONCERT LITERARI "JOAN MASCARÓ I FORNÉS. MÚSICA I PARAULA" A CAN GELABERT DIA 19 DE DESEMBRE

 

Aquest dissabte dia 19 de desembre a les 12 hores a Can Gelabert, Binissalem, es durà a terme el concert literari Joan Mascaró i Fornés. Música i paraula. El concert, emmarcat en els actes de la Diada de Mallorca, anirà a càrrec de Miquel Àngel Torrens (narració), Clàudia Sánchez (oboè), Teresa Lecumberri (clarinet), Pere Dàvila i Francesc Vicens (melòdica i selecció de textos).

El concert és una aproximació a la figura del filòleg orientalista especialitzat en sànscrit Joan Mascaró Fornés (Santa Margalida, Mallorca 1897- Cambridge 1987), a partir d’una selecció de textos de la seva autoria (cartes, pròlegs, conferències i traduccions) i músiques relacionades amb episodis biogràfics que aporten sonoritats tant de l’Índia com de la tradició antiga anglesa o dels Beatles.

L’activitat alterna música en directe arranjada expressament pel musicòleg Francesc Vicens per a aquest espectacle i és interpretada per un quartet format per instruments de vent i corda polsada amb recitats de traduccions i/o passatges de Joan Mascaró a més d’explicacions que els contextualitzen.

Entrada gratuïta. Aforament limitat, reserves a cangelabertdelaportella@gmail.com i al 971 88 69 96 (de 15:30 a 21 hores). Vos hi esperam!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada