dimarts, 2 d’agost del 2011

Dissabte 4 d'agost teatre: PANORAMA, de la Cia Telm Produccions


dijous 4 d’agost a les 21:30 al Parc de la Rectoria de Binissalem


Teatre amb l’obra PANORAMA, de la companyia Telm produccions



Dramatúrgia: Joan Fullana.


Direcció i coreografia: Eulàlia Bergadà.


Música Original: Marcel Cranc.


Intèrprets: Cesca Vadell i Toni Vallès.


Músic: Pep Garau.



Altre informació d’interès:


Gènere: Teatre – poesia, moviment i música en directe.


Idioma: Català.


Durada: 50m.


Públic: Jove – adult.




PANORAMA és un seductor viatge cap al sentiment de l’amor a ritme de poesia, de la mà de textos del Llibre de Benaventurances de Miquel Àngel Riera amb dramatúrgia de Joan Fullana, un espectacle de poesia, moviment i música que fusiona el jazz en directe amb la música contemporània, capaç de seduir-nos per emprendre un viatge cap un sentiment universal, l’amor. El Músic, Ella i Ell. Elegants i sense descobrir-se al principi, reviuran els versos i la música que els convertirà en éssers actius i passius d’aquest sentiment, fins al punt de trobar-se, parlar-se, cantar-se i ballar-se a ritme de poesia.



Sempre des de l'admiració i el respecte més profunds, fem parlar Riera en boca nostra, en els nostres cossos. Parlem nosaltres i ell a la vegada, per dir, ben fort i clar, que Benaventurat aquell qui estima! La indubtable qualitat poètica dels textos, ens exigeix un tractament sonor i de la paraula fora de tota convencionalitat. Així doncs, entenem l’espectacle com una simfonia, procurant portar fins al més profund de l'espectador les paraules i reflexions del poeta.



És una poesia carnal, càrnica, carnívora. Una poesia formalment perfecta que trenca amb totes les formalitats. Una poesia descamisada, d'una energia i virulència amorosa i sexual descomunals. I és aquesta energia la que fem servir com a eina principal d'expressió, la dansa. Interpretada per Cesca Vadell i Toni Vallès, baix la direcció i coreografia d’Eulàlia Bergadà. Com també inspiradora de la música creada expressament per l’espectacle de la mà de Marcel Cranc fusionada amb el jazz de la trompeta de Pep Garau.



Telm produccions, empresa especialitzada en gestió escènica, neix a Mallorca l’any 2006 amb l’objectiu de crear i promocionar projectes escènics, oferint a la creació innovadora un espai propi. A partir de l’estudi i investigació de nous formats i estratègies de desenvolupament de públic, treballa per crear un vincle Arts escèniques – societat. Entre els seus treballs cal destacar, la producció d’espectacles, producció executiva amb companyies com Res de res i En blanc, Iguana Teatre, entre altres, coordinació d’equips amb Producció de Ferro – Teatre Principal de Palma, espectacle de carrer Nit de Foc, com també producció de gira i distribució d’espectacles destacant La capsa de mu, Lúnia, Las Gallegas, El vol de Calàndria, En música NoCrows, Mercè Escanellas i Andreu Riera, la creació de projectes promocionals de les arts escèniques com “El teatre un espai per conèixer”, 3ª escena entre altres, a més d’oferir serveis de secretaria tècnica a la GCIB, Associació de Gestors Culturals de les Illes Balears.



Aquesta representació s’inclou dins el programa Cultura en xarxa del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca i compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Binissalem. L'entrada és de franc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada