dimarts, 7 de juliol del 2015

"COORDENADES" I "DONES I REINES DE MALLORCA,L'ESPAI FEMENÍ A L'EDAT MITJANA", A CAN GELABERT FINS DIA 31 D'AGOST


Aquest divendres dia 10 de juliol a les 20 hores s’inauguren al Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem les exposicions Coordenades (col·lectiva d’obra gràfica que compta amb la participació de Toni Salom, Toni Jordi, Aina Cortés Pinya, Lucía Parra, Carmen Bermejo, Julio León, Romina Biglieri, Marga Nicolau, Toni Aguilar, Sol, Eva Murillo i María Julia Bennassar) i Dones i Reines de Mallorca, l’espai femení a l’edat mitjana, exposició itinerant produïda per l’Institut Balear de la Dona i el Govern Balear amb el suport del Consell de Mallorca i que comptarà amb un programa d’activitats que es duran a terme al Casal.

Dimecres dia 15 de juliol a les 20 hores es durà a terme la presentació del llibre "Reines de Mallorques. A l'ombra del poder. Volum I i II" d'Eusèbia Rayó. La presentació anirà a càrrec d'Aina Pascual. Tot seguit, l'escriptora i historiadora Eusèbia Rayó impartirà la conferència Reines i màrtirs".

Dimecres dia 22 de juliol a les 22 hores l'investigador Jaume Llabrés impartirà la conferència "Imatges d'interiors medievals i dels espais femenins", a la qual seguirà el concert del grup Polissonia, música en temps de Ramon Llull.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada