dimarts, 14 de juliol del 2015

NITS A LA FRESCA 2015: NÉSTOR MONT EN CONCERT.


Amb un llarg recorregut musical que s’inicia sota les influències de la movida madrilenya, Néstor Mont (Algemesí, 1967) arribà a la música tradicional i d’autor amb el grup Cendraires, que ell mateix considera un punt d’inflexió en la seva carrera. Dissolt el grup, Mont participa en nombrosos projectes d’arrel tradicional com Algemir, Aljub, Carraixet o El Trencall. Ha produït el primer disc del cantador tradicional Pep Gimeno Botifarra, fet que dugué a Carles Dènia a convidar-lo a participar al seu projecte.

Mentre, publica dos discos com a cantautor (Sentit, 2004; Amor de terra, 2010), al que s’afegeix al 2014 un tercer disc: Tres. Un disc que aposta per la sinceritat sonora, gravat en directe en formació de trio, amb Josep Pérez a la bateria i cors, i Pere Ródenas al baix i cors. Una aposta per la senzillesa i la contundència. Un treball que reflexiona sobre la condició humana, que inclou poemes d’autors com Estellés i Marc Granell, que posa lletra a La Muixeranga, i que reivindica referents dels drets humans, l’alegria i l’estima.

El d’aquest dijous serà el primer concert de Néstor Mont a Mallorca. Per a més informació, vos remetem a www.nestormont.com.


Entrada gratuïta, pregam puntualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada