dimarts, 24 de juliol del 2018

INAUGURACIÓ DE LES EXPOSICIONS DEL COL·LECTIU FUERADCARTA, IMMA MENGUAL I MONTSERRAT GÓMEZ-OSUNA I JOSÉ LUIS LÓPEZ MORAL + CONCERT DELS BLUES BEER BAND



Les Nits a la Fresca de Binissalem tornen aquest dissabte dia 28 de juliol a Can Gelabert carregades d’art i bona música. A les 20 hores es durà a terme la inauguració de les exposicions “El viaje”, del col•lectiu Fueradcarta (Patricia Mateo i José Luis López Moral), “Al hilo de la conversación” d’Imma Mengual (exposició que compta amb el suport de la Fundació Baleària i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Dénia) i “El papel del paisaje”, de Montserrat Gómez-Osuna i José Luis López Moral.

A les 21 hores actuaran els Blues Beer Band, banda formada a Palma a principis de 2015. Amb un so personal i genuí al més pur estilo de les bandes de Chicago dels 50’s i 60’s ens transportaran als clubs de música negra, amb tocs de Funky i R’&’R tenint sempre com referència el so d’harmònica. Malgrat la seva recent formació, els seus membres tenen al seu darrera llargues trajectòries musicals, participant a bandes tan importants com Harmònica Coixa Blues Band, Victor Uris, Blues Devils, Johnny McAcuerdo, Broncos Blues Band, etc. Blues Beer Band són: Miquel Gomila, (harmònica), Agustí Serra (guitarra), Toni Reynes (baix), Miguel Lagunas (bateria) i Emili Gené (piano i Hammond).

Vos hi esperam!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada