dijous, 18 de març del 2021

PASQUA A BINISSALEM: CONFERÈNCIA A CÀRREC DE TOMEU ARBONA I PROJECCIÓ DEL VIA CRUCIS DE LLORENÇ MOYÀ, DIES 23 I 24 DE MARÇ A CAN GELABERTA


La setmana que ve al Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem comptarem amb dos actes al voltant del temps de Pasqua:

-   Dimarts 23 a les 19h, conferència a càrrec del cuiner, reboster i activista gastronòmic Tomeu Arbona, amb el títol “DE PROFUNDIS I PRIMAVERA, un camí gastronòmic cap a la Pasqua”, on ens parlarà de la cuina de Pasqua i Quaresma des d’un punt de vista històric.

-       Dimecres 24 a les 19h, projecció de la representació del VIA CRUCIS de Llorenç Moyà que la companyia Taula Rodona Teatre interpreta a les escales de la Seu. Hi intervindran Bernat Pujol (director de Taula Rodona Teatre), l’escriptor i especialista en l’obra de Moya Miquel Àngel Vidal, i Margalida Bibiloni, actriu.

Activitats organitzades per Maria Coll i Borràs-Difusió del Patrimoni, cal inscripció prèvia a cangelabertdelaportella@gmail.com indicant nom i llinatges i un telèfon de contacte. Places limitades per tal de poder seguir fent #CulturaSegura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada