dijous, 29 d’abril del 2021

PRESENTACIÓ DE LA NOVEL·LA "UN PASSEIG EN MOTO", D'ANTONI ABRAHAM COLOMAR

Dissabte dia 8 de maig a les 18:30h al Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem es durà a terme la presentació de la novel·la Un passeig en moto, d’Antoni Abraham Colomar. La presentació anirà a càrrec d’Antoni d’Antoni Amengual Ferré, Joana Artigues i Rebassa, Jaume Jiménez Frontera i l’autor.

Un passeig en moto és la primera novel·la del seu autor, un debut tardà realitzat passada la seixantena a partir d’una imatge real: un portal amb una escala fosca que mena a un primer pis. Sense guió ni estructura prèvia, Abraham ha teixit una història al voltant d’un cafè i una colla d’amics d’un nucli costaner desenvolupada en pocs dies en la que poques coses acaben essent el que semblen. L’autor es mostra com a un gran coneixedor de la manera de ser dels mallorquins (entre els quals moltes coses pel fet de no ser esmentades no deixen de ser conegudes), carregant al lector amb incerteses i ganes de girar full a parts iguals.

Si voleu assistir a la presentació, cal Inscripció prèvia a cangelabertdelaportella@gmail.com indicant nom i telèfon de contacte de les persones assistents. Places limitades per poder fer #CulturaSegura


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada