dimarts, 4 de maig del 2021

DISSABTE 8 DE MAIG, INAUGURACIÓ NOVES EXPOS + POP-UP MERCAT D'ART + TALLERS + XERRADES AMB ARTISTES PLÀSTICS

                            

Dissabte dia 8 de maig a les 10 hores es durà a terme al Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem l’obertura de portes de les exposicions Tarot d’El dios de los tres i Papier Collé, col·lectiva al voltant del collage amb la participació de Victòria Garcia Masdeu, Francisco García, María Gómez, Leolo i Leticia María. Les exposicions, comissariades per David Campaner, compten amb el suport de la Fundació Baleària.


El mateix dia 8, de les 10 a les 20 hores, es durà a terme al Casal un Pop-up, mercat d’art que comptarà amb la presència de Francisco García, Leolo, Leticia María, Victoria Garcia Masdeu, Aina Velasco, Olga Manzanaro,  Toni Fluxà, Alex Ceball, Reyes Marfil, El dios de los tres, María Gómez, Cianotipas, Rosa del Barco, Aina Llompart, David Campaner i AMO.

Al llarg del dia s’impartiran dos tallers: Ànima de paper (sobre collage surrealista, dirigit a joves i adults i impartit per Victòria G Masdeu) i Miquestècniques (collage amb paper, pintura i closca d’ou per a infants a càrrec de Rosa del Barco, amb torns a les 11 i a les 16:30). A més, al llarg del capvespre els artistes de l’exposició Papier Collé duran a terme xerrades sobre la seva trajectòria, la seva obra i la relació que mantenen amb el collage.

Dia 15 de maig a les 11 hores es durà a terme el taller performatiu Dialogando con la niña, a càrrec de Leticia María. Dirigit a adults amb un preu de 25€, té com a objectiu fer una posta a punt del moment personal actual en retrocés cap a la nina que una va ser mitjançant el llenguatge de la performance, treballant a partir del llenguatge corporal i una imatge de la infància que cada participant aportarà. 

Inscripcions als tallers i les xerrades a cangelabertdelaportella@gmail.com. Places limitades per tal de poder fer #CulturaSegura. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada